Rreth Nesh

Produktet me te mira

Produkte te Kontrolluara dhe Certifikuara
Transport falas ne pikat me shumice
Cilesi Premium e te gjitha Produkteve

Ne 2010

Ishim pjesemarres ne festivalin e fermerit ne Berat ku dhe morem cmimin e pare te atij festivali. Ky ishte nder hapat e pare ne rruge tone te suksesit ne kete fushe duke sjelle te klienti vetem me te miren.